Mic dejun

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 3727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 felii kaizer sau bacon
  • sare
  • 2 felii paine prajita
  • putin unt
  • putin cascaval ras
  • 3-4 rondele castravete murat
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun:

Am separat ouale, albusurile batandu-le spuma cu putina sare. Intr-o tigaie am impartit spuma in doua si deasupra am asezat cate un galbenus. Am introdus la cuptor approx 5 min (pana se face crusta). Feliile de kaizer le-am fript sau se pot praji. Painea am prajit-o si am uns-o cu unt, apoi am ras putin cascaval. Am scos ouale de la cuptor, le-am pudrat cu piper, am asezat totul pe farfurie, alaturi de cateva feliute de castravete...si gata micul dejun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bagheta feliata si prajita cu branza topita